Nudle a rýžové těstoviny - Země původu - Vietnam
Nudle a rýžové koláčky jsou oblíbenými základními potravinami v mnoha asijských kuchyních. Tyto výrobky mají různé tvary a velikosti a vyrábějí se z různých surovin, jako je pšenice, rýže a bramborový škrob. Každý druh nudlí má svou jedinečnou strukturu a chuť a často se používá ve specifických pokrmech nebo kuchyních. Rýžové koláčky, známé také jako tteok, jsou oblíbeným a tradičním jídlem v mnoha asijských zemích, zejména v Koreji. Tyto koláčky se vyrábějí z lepkavé rýžové mouky, která se vaří v páře a poté se rozválí na těsto, které se pak tvaruje do různých forem. Rýžové koláčky se snadno připravují a mohou se vařit, dusit nebo grilovat v závislosti na požadované struktuře a pokrmu.
Rychlé info
Rýžový papír na závitky 22 cm, 400 g - Ngon Ngon
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem na eshopu
69 Kč
Rychlé info
Skelné nudle z batátového škrobu 300 g - Minh Duong
Počet hvězdiček je 4 z 5
Skladem na eshopu
85 Kč
Rychlé info
Rýžové nudle vermicelli 200 g - Sagiang
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem na eshopu
39 Kč