Kombu hnědá řasa, (chaluha) 50 g - Natural

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (3)Počet hvězdiček je 5 z 5

Druh jedlých mořských řas, které se běžně používají v japonské kuchyni. Kombu je klíčovou složkou při výrobě daši, základního japonského vývaru, který se používá jako základ pro mnoho polévek, dušených pokrmů, omáček a dalších jídel. Často se rehydratuje namáčením ve vodě nebo se přidává do vařících se vývarů či polévek, kterým dodává svou chuť a živiny.
Více

Výrobce: NaturalKód produktu: DRD65 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.054 kg

99 Kč

Skladem na eshopu
Ks

Druh jedlých mořských řas, které se běžně používají v japonské kuchyni. Kombu je klíčovou složkou při výrobě daši, základního japonského vývaru, který se používá jako základ pro mnoho polévek, dušených pokrmů, omáček a dalších jídel. Často se rehydratuje namáčením ve vodě nebo se přidává do vařících se vývarů či polévek, kterým dodává svou chuť a živiny.
Více

Výrobce: NaturalKód produktu: DRD65 Možnosti dopravy Hmotnost: 0.054 kg

Složení
100% mořské řasy kombu

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 7,1 kJ/2 kcal
Tuky: 0,1 g
     z toho nasycené mastné kyseliny: 0,04 g
Sacharidy: 0,2 g
     z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 0,02 g

Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.