Omáčka z fermentovaných ančoviček Balayan, jemná 340 g - Monika

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (23)Počet hvězdiček je 5 z 5

Sardelová omáčka Monika Balayan pochází z města Balayan na severu Filipín. Sardelová omáčka Monika Balayan se vyrábí z nejkvalitnějších sardelí a fermentuje se několik měsíců. Omáčka má výraznou chuť ryb a lze ji použít také jako zálivku do salátů nebo jako přílohu k asijským pokrmům pancit. Více

2 body do věrnostního systému
79 Kč
Skladem na eshopu
Ks

Výrobce: MonikaKód produktu: SCS16 Hmotnost: 0.576 kgMožnosti dopravy

Složení
fermentovaný rybí extrakt (Spratelloides gracilis/Engraulis spp.) 50%, sůl, voda, regulátor kyselosti: E330, látka zvýrazňující chuť a vůni: E621, konzervační látka: E211

Alergeny
ryby

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 221 kJ/53 kcal
Tuky: 0,4 g
     z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g 
Sacharidy: 3 g
     z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 9,1 g
Sůl: 27,4 g

Skladování
Skladujte v chladu a suchu.

Naposledy navštívené1