Rýžový ocet z hnědé rýže 500 ml - Ottogi

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5

Ocet z hnědé rýže je jemně trpký a mírně sladký ocet z fermentované hnědé rýže, který se běžně používá v japonské, čínské a korejské kuchyni. Má bohatší a hlubší chuť než bílý rýžový ocet, takže je ideální pro přípravu rýže na sushi, marinád, dresinků a smažených pokrmů. Je známý svými potenciálními zdravotními účinky, obsahuje také aminokyseliny a živiny z celozrnné rýže. Více

1 bod do věrnostního systému
Běžná cena 85 Kč. Ušetříte 31% (26 Kč) 59 Kč
Skladem na eshopu - Odeslání ve stejný den při objednání ve všední dny do 12:00.
Ks

Výrobce: OttogiKód produktu: SCS350 Hmotnost: 0.58 kgMožnosti dopravy

Složení
voda, rýžový extrakt 6,8%, alkohol, glukóza, kyselina E330, kvasničný extrakt

Kyselost: 6,5%

Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.

Informace o produktu
Objem 500 ml
Minimální trvanlivost 24/06/2027
Pálivost Nepálivé
Dietní omezení Vegan, Vegetarian
Země původu South Korea
Neobsahuje alergeny 1 Bez lepku, 2 Bez korýšů, 3 Bez vajec, 4 Bez ryb, 5 Bez arašídů, 6 Bez sóji, 7 Bez mléka, 8 Bez ořechů, 9 Bez celeru, 10 Bez hořčice, 11 Bez sezamu, 12 Bez siřičitanů, 13 Bez vlčího bobu, 14 Bez měkkýšů

Naposledy navštívené1