Tuňákové vločky Katsuobushi, Bonito flakes 40 g - Wadakyu
Katsuobushi, známé také jako bonito, se připravuje metodou sušení a uzení tuňáka pruhovaného. Sušené uzené vločky z tuňáka pruhovaného se ideálně používají jako základní přísada do japonské polévky miso, zejména jako součást vývaru polévky dashi. Více
Výrobce: WadakyuKód produktu: DRD60 Hmotnost: 0.05 kgMožnosti dopravy
Složení
100% tuňák pruhovaný
Příprava
Do 0,5 l vroucí vody přidejte 20 g vloček z tuňáka. Nechte vařit půl minuty, odstavte a nechte 2-3 minuty odpočívat. Uvařené vločky sceďte sítem a vývar je hotový.
Alergeny
ryby
Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 1563 kJ/369 kcal
Tuky: 5,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 0,5 g
z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 81 g
Sůl: 2,8 g
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
Velikost | 40 g |
---|---|
Minimální trvanlivost | 31/03/2026 |
Pálivost | Nepálivé |
Země původu | Spain |
Neobsahuje alergeny | 1 Bez lepku, 2 Bez korýšů, 3 Bez vajec, 5 Bez arašídů, 6 Bez sóji, 7 Bez mléka, 8 Bez ořechů, 9 Bez celeru, 10 Bez hořčice, 11 Bez sezamu, 12 Bez siřičitanů, 13 Bez vlčího bobu, 14 Bez měkkýšů |
Velikost | 40 g |
---|---|
Minimální trvanlivost | 31/03/2026 |
Pálivost | Nepálivé |
Země původu | Spain |
Neobsahuje alergeny | 1 Bez lepku, 2 Bez korýšů, 3 Bez vajec, 5 Bez arašídů, 6 Bez sóji, 7 Bez mléka, 8 Bez ořechů, 9 Bez celeru, 10 Bez hořčice, 11 Bez sezamu, 12 Bez siřičitanů, 13 Bez vlčího bobu, 14 Bez měkkýšů |