Tuňákové vločky Katsuobushi, Bonito flakes 40 g - Wadakyu

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5

Katsuobushi, známé také jako bonito, se připravuje metodou sušení a uzení tuňáka pruhovaného. Sušené uzené vločky z tuňáka pruhovaného se ideálně používají jako základní přísada do japonské polévky miso, zejména jako součást vývaru polévky dashi. Více

5 bodů do věrnostního systému
199 Kč
Skladem na eshopu
Ks

Výrobce: WadakyuKód produktu: DRD60 Hmotnost: 0.05 kgMožnosti dopravy

Složení
100% tuňák pruhovaný

Příprava
Do 0,5 l vroucí vody přidejte 20 g vloček z tuňáka. Nechte vařit půl minuty, odstavte a nechte 2-3 minuty odpočívat. Uvařené vločky sceďte sítem a vývar je hotový.

Alergeny
ryby

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:
Energie: 1563 kJ/369 kcal
Tuky: 5,2 g
     z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 0,5 g
     z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 81 g
Sůl: 2,8 g

Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.

Naposledy navštívené1